Datos del libro

(CAT) Peix Urberuaga, Emilio; Zabala, Javier

  • Editorial: BULULÚ
  • Materia: LIBROS ILUSTRADOS
  • Colección: SIN COLECCION
  • EAN: 9788418667411
  • Encuadernación: Cartoné
  • Páginas: 32
  • Tamaño: 210x260 mm.
17,90 €

Dos Premis Nacionals d’Il·lustració units per primer cop

Sinopsis

No cal tenir ales per a poder volar PEIX és un inconformista.

Ni el mar, ni la terra, ni el cel són prou per ofegar el neguit i les ganes d’explorar i recórrer platges i carrers, dins un irònic cant a la llibertat, a la creativitat i al desenvolupament personal, d’un celacant, que viu sense els lligams d’allò que en diem “políticament correcte”. Emilio Urberuaga i Javier Zabala, dos Premis Nacionals d’Il·lustració, dos amics, junts per primer cop en la complicitat d’un projecte creatiu carregat d’irreverència i gosadia. Un àlbum il·lustrat que és una autèntica obra d’art, recomanable per a totes les edats, i del que, de ben segur, se’n parlarà molt.

Autor

Emilio González Urberuaga

Emilio Urberuaga (Madrid 1954) A principis dels anys 80 va començar la seva carrera com a ilꞏlustrador i, des d’aleshores, ha publicat més de cent títols, tant com a autor d’ilꞏlustracions com també de text. A més, destaca el seu treball a colꞏlaboracions amb diaris, revistes, llibres de text i cartells publicitaris. La seva obra es troba exposada a centres artístics de primer nivell, essent l’únic ilꞏlustrador espanyol amb obra al Chihiro Art Museum de Tòquio. D’entre els seus múltiples premis, cal destacar el Premi Nacional d’Ilꞏlustració 2011.

Javier Zabala

Javier Zabala (Lleó, 1962) Va estudiar Ilꞏlustració i Disseny Gràfic a les Escoles d’Arts d’Oviedo i Madrid. Ha publicat amb algunes de les més prestigioses editorials del món i els seus llibres han estat traduïts a 18 llengües. Actualment, dedica una part important de la seva vida a la docència. Entre nombrosos premis, destaquen el Premi Nacional d’Ilꞏlustració 2005 i dues Mencions d’Honor dels Premis de la Fira Internacional de Bolonya els anys 2005 i 2008.