Datos del libro

(CAT) Milko: Un heroi afamat Peix, Susana/Julilustrador

  • Editorial: CUMIO
  • Materia: DE 6 A 8 AÑOS_LITERATURA INFANTIL
  • Colección: LEEMOS
  • EAN: 9788482895444
  • Encuadernación: Rústica
  • Páginas: 48
  • Tamaño: 150x210 mm.
10,95 €

La seva sensibilitat i fortalesa. El Milko és un protagonista que sempre està afamat.

  • Algú necessita la seva ajuda i haurà de decidir entre seguir el seu camí per trobar les fulles d'eucaliptus més fresques i saboroses per sobreviure, o aturar-se a ajudar a una mare que ha perdut dos dels seus pollets.
  • En aquesta història el Milko demostrarà que l'altruisme es pot transformar en valentia i amistat.

Sinopsis

A Milko li encantava dormir. Però hi havia alguna cosa que encara li agradava més que dormir: Menjar fulles d'eucaliptus! Un matí es va aixecar, com sempre, afamat i, mentre s'enfilava a la recerca de les fulles més fresquetes i saboroses, va escoltar un lament. Algú necessitava ajuda!
Què farà Milko? Seguirà el seu camí o ajudarà a qui el necessita, encara que tingui molta gana?

Llegim +6 és una col·lecció creada per a fomentar i gaudir de la lectura per plaer, a través d'històries fresques que tenen un rerefons ple de valors: solidaritat, amistat, honestedat, perseverança… Valors, que apareixeran de manera transversal i normalitzadora en uns llibres que presenten totes les característiques d' accessibilitat a la lectura pel que fa al format, la tipografia, disposició del text, contrast de color i il·lustracions. Característiques pensades i dissenyades des del seu origen per a facilitar l' accés a la lectura a tots els nens i nenes.

Autor

Susana Peix

Bibliotecaria especializada en literatura infantil, escritora y especialista en accesibilidad. Diplomada en Biblioteconomía y Documentación por la UB, Postgrado en Accesibilidad y Diseño para todas las personas por la UIC y Máster de Accesibilidad para Smart City por la UJA y la ONCE. Cuenta con el título Fondos bibliográficos inclusivos por la UEMC, Accesibilidad en materiales digitales por la UNED y la ONCE, Accesibilidad en atención a clientes por la UNED y tiene formación en Lengua de Signos catalana y española, en Lectura Fácil y en Salud mental. Forma parte del equipo docente del Postgrado de Llibrería de l'Escola de Llibreria de la Facultad de Biblioteconomía y Documentación de la UB. Forma parte del equipo de trabajo del proyecto "Biblioteques Inclusives" impulsado por el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Cataluña y realiza formaciones dirigidas a bibliotecarios y bibliotecarias sobre accesibilidad en bibliotecas. Participa en Congresos y Jornadas sobre accesibilidad.

Josep Maria Juli García

Va néixer i viu en un poblet de la costa del Maresme. Julilustrador és el sobrenom amb què es coneix l’il·lustrador Josep Maria Juli García. Va estudiar còmic a l’Escola JOSO, on va descobrir que se sentia més còmode i s’expressava millor en el món de la il·lustració infantil.

Va ser llavors quan va decidir completar la seva formació a l’Escola d’Art Pau Gargallo. Des de llavors ha treballat com a dissenyador gràfic, tot i que s’ha centrat sobretot en il·lustració adreçada al públic infantil. Ha publicat en diverses editorials i treballat amb companyies de joguines i agències de tot el món.