Datos del libro

(CAT)Diferències diferents Penide, Silvia/Urberuaga, Emilio

  • Editorial: BULULÚ
  • Materia: DE 3 A 5 AÑOS_LITERATURA INFANTIL
  • Colección: CARANTOÑA
  • EAN: 9788418667183
  • Encuadernación: Cartoné
  • Páginas: 48
  • Tamaño: 205x225 mm.
14,00 €

TOTS SOM TAN I TAN DIFERENTS... I ELS PROTAGONISTES D’AQUEST LLIBRE SÓN TAN I TAN DIVERTITS. I VOSALTRES, COM SOU?

  • La diferència com a element enriquidor, divertit i dinamitzador.
  • Els protagonistes d’aquest llibre són diversos i diferents.

Sinopsis

Ens demostren com gaudir una vida completa, plena d’amics i aventures, tot fent ús de les seves característiques personals. Un elefant amb tres potes, un mussol amb quatre ulls, una tortuga sense closca o un llibre sense coberta... Quantes coses diferents es poden fer! Afegim aquest deliciós àlbum infantil dins la nostra col·lecció Carantoña, per a prelectors i primers lectors, amb lletra de pal. És un cant a la diversitat i a la disfuncionalitat. En definitiva, allò que ens defineix com individus no és el nombre de cames, ulls o victòries que acumulem, sinó com afrontem el món i la nostra relació amb els altres.
Treure’n el màxim profit a la vida, l’amistat i respectar els altres sense importar si són lletjos o macos, alts o baixos, amb 3 ó 4 potes... és sempre un avantatge per habitar aquest món, que sovint compliquem més del que caldria.

Autor

Silvia Penide

Intèrpret i autora de cançons molt directes, amb lletres plenes de sensibilitat que connecten molt ràpid amb el públic. Va començar al 2002 amb el seu primer LP, “Kilómetros”. D’ençà d’aquell moment, va fer concerts per tota la península i a sales de Croàcia, Itàlia, Eslovènia, Portugal o Alemanya. Va guanyar en dues ocasions els Premis Martín Códax. Durant els darrers dos anys, entre cançó i cançó, la Silvia va escriure textos on recollia les seves emocions i reflexions més íntimes adreçades al públic infantil. Les petites històries, elaborades amb sentit crític i reivindicatiu, amanides amb optimisme i afany de superació, van donar lloc al seu primer llibre, DIFERÈNCIES DIFERENTS (Editorial Bululú 2021).

Emilio González Urberuaga

Emilio González Urberuaga Madrid 1954, va començar a treballar com a ilꞏlustrador els anys 80 i, d’aleshores ençà, ha publicat més d’un centenar de títols, tant com autor de les ilꞏlustracions com, en moltes ocasions, autor també dels textos. També és colꞏlaborador a diaris, revistes, llibres de text i cartells publicitaris. La seva obra es troba exposada a centres artístics de primer nivell, essent l’únic ilꞏlustrador espanyol amb obra exposada al Chihiro Art Museum de Tokio.