Datos del libro

La vida del confinament: Imatges i històries d'ocells a Granollers Vilageliu, Enric

  • Editorial: GENT I TERRA
  • Materia: FOTOGRAFIA
  • Colección: SENSE COL·LECCIO
  • EAN: 9788412175042
  • Encuadernación: Rústica
  • Páginas: 72
20,00 €
    Quan sembla que el món s’acaba, d’altres espècies troben l’oportunitat per créixer i enfortir-se. Malgrat el confinament i el patiment humà, la vida segueix endavant, impassible.

Sinopsis

Durant els dies més desconcertants del confinament forçat pel virus de la COVID-19, l’autor, amb paciència i amb la càmera a la mà, va anar observant com els ocells, aliens a l’angoixa i el tremolor de la humanitat, començaven una altra primavera, i la sordidesa del moment amplificava el seu piular. Els ocells van prendre protagonisme amb històries plenes de sensibilitat i amarades de força vital. Imatges i històries es complementen amb enllaços amb codis QR que reprodueixen el cant dels ocells.

Autor

Enric Vilageliu Arnella

Enric Vilageliu Arnella (Santa Eulàlia de Ronçana, 1995) és graduat en Direcció de Cinema a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). Va ser un dels onze directors i directores que van participar en la pel·lícula La filla d’algú (2018), i ha guionat i dirigit el curtmetratge Tens talent (2018) i el documental El Xoc (2018). Ha realitzat anuncis publicitaris, reportatges audiovisuals i tota mena de vídeos i videoclips musicals. També ha il·lustrat tres contes infantils i aquest és el seu primer llibre de fotografies. http://enricvilageliu.com