Datos del libro

(CAT) Un llop de conte Peix, Susana/Canals, Mercè

  • Editorial: CUMIO
  • Materia: DE 6 A 8 AÑOS_LITERATURA INFANTIL
  • Colección: LEEMOS
  • EAN: 9788482895413
  • Encuadernación: Rústica
  • Páginas: 48
  • Tamaño: 150x210 mm.
10,95 €

El protagonista d'aquesta història és diferent dels seus germans i germanes, és més petit i fràgil.

  • Tot i així, aconseguirà donar-los una bona lliçó en un moment de perill per a la llopada.
  • Les narracions de la seva mare li proporcionaran la informació necessària per salvar els seus germans i germanes en un moment de dificultat demostrant que els contes són una gran font de saviesa i de coneixement del món que ens envolta.

Sinopsis

Mentre els seus germans jugaven al bosc i aprenien a ser llops, el petit llobató es quedava a la cova. Li encantava sentir els contes que la seva mare li explicava. Era una gran inventora d’històries! Els seus germans pensaven que aquelles històries eren una pèrdua de temps, fins que un dia el petit llobató els va donar una bona lliçó.

Llegim +6 és una col·lecció creada per a fomentar i gaudir de la lectura per plaer, a través d'històries fresques que tenen un rerefons ple de valors: solidaritat, amistat, honestedat, perseverança… Valors, que apareixeran de manera transversal i normalitzadora en uns llibres que presenten totes les característiques d'accessibilitat a la lectura pel que fa al format, la tipografia, disposició del text, contrast de color i il·lustracions. Característiques pensades i dissenyades des del seu origen per a facilitar l'accés a la lectura a tots els nens i nenes.

Autor

Susana Peix

Escriptora camuflada de bibliotecària. Va néixer a Barcelona i ara viu en un petit poble de la Costa Daurada.

Des que va descobrir la clau que obre el món de la imaginació es passa el dia entrant i sortint, així que és difícil saber si està o no en els núvols… Li encanta contar contes i es mou com a peix en l'aigua en el seu canal d'Instagram @memodepeix

És especialista en literatura infantil i una gran defensora del dret d'accés a la lectura dels nens i nenes amb discapacitat o amb dificultats lectores.

Mercé Canals

Nascuda enfront de la mar a Badalona, li encanta sortir a passejar molt primerenc per la platja amb el seu gos Sura per a veure com sali el sol mentre nota l'aigua freda als peus.

Després desdejuna, i amb Sura jugant bé a prop als seus peus, comença els primers esbossos del dia entre lladrucs i programes d'història que escolta en línia.

Sempre té projectes amb els quals somiar quan salta al llit, i li entusiasmen les propostes valentes encara que li facin suar tinta, per a acabar vestint-les amb els colors, paisatges i sons que salin dels seus llapis i pinzells.